Websites

Op basis van Wordpress en bestaande templates kan RAADSLUI op een redelijk korte termijn een eigentijdse, efficiënte, mobielvriendelijke website opleveren. Maar ook het onderhouden van een reeds bestaande website is mogelijk.
Creatie & onderhoud

vitatransport huisdierenvervoer


CREATIE & ONDERHOUD

Vitatransport – huisdierentransport

VITA transport verzorgt het totale vervoer van honden of katten met liefde. Gecertificeerd door NVWA en RDW. De website is bedoeld om in Europa Stichtingen, asiels, particulieren te bereiken en is daarom in meerdere talen.

BEKIJK DE WEBSITE


CREATIE

Skin for care – schoonheidssalon

Een huidspecialiste die een website wilde waarin de klant een verzoek tot een afspraak kon doen. Ook de uitbreiding voor een webshop staat klaar om gebruikt te worden.


Onderhoud van 20 internationale versies

EPSN workforce internationaal recruitment


ONDERHOUD

Internationaal recruitment organisatie met locaties door heel Europa

Op deze website komen vraag en aanbod van werk samen op internationaal niveau. Aan de achterkant draait een professioneel matching systeem.

BEKIJK DE WEBSITE

Content: Beeld | Visualisatie | video’s

The Student Promise – one-stop online platform om studenten richting hun carriëre te leiden


CONTENT

The Student Promise, een one-stop online platform, een one-stop solution

The Student Promise is a one-stop online platform, specifically designed to help promising talents like you. It features useful tools for work orientation, self-discovery, cultural discovery, job matching, application & interview support, negotiation help, relocation assistance and skills growth.

BEKIJK DE WEBSITE

Creatie & Onderhoud

Robexx Management & Beheer


CREATIE & ONDERHOUD

Robexx Mangement & Beheer

In de overtuiging van Robexx zijn mensen het kapitaal van de organisatie. Door mensen (weer) te motiveren, enthousiasmeren en richting te geven komt er nieuwe energie vrij. In een relatief korte periode kan Esther met -en binnen- een team veranderingen realiseren en het (opnieuw) structureren waardoor het team klaar is voor een nieuwe stap.BEKIJK DE WEBSITE

Creatie & Onderhoud

Aylin Myumyuna – artist


CREATIE & ONDERHOUD

Aylin Myumyuna is een artiest, een kunstschilderes met een meesterlijk niveau

Aylin Myumyuna is een kunstschilderes die een grotere exposure nodig had waarbij een website zou kunnen helpen. Haar werk spreekt voor zich maar om meer opdrachten te kunnen realiseren is er focus gelegd op Commission Work.

BEKIJK DE WEBSITE

STAP VOOR STAP

Een website ‘bouwen’

Veel diensten en producten lijken op elkaar. Het gaat er dus om hoe je ze aanbiedt, wie jij bent als aanbieder. Waarom je in deze business zit, is ook van belang. Dat willen consumenten immers best weten. Maar ze kijken vooral naar hoe jij je producten en diensten aanbiedt.


FIRST

USP versus UCB

Niet langer Unique Selling Points maar Unique Costumer Benefits zijn de focus in marketing waardoor het uitgangspunt verschuift van productgericht naar klantgericht denken.SECOND

4 P’s versus 4 C’s

Product, Prijs, Plaats en Promotie maken plaats voor Customer’s Solution, Cost to Customer, Convenience en Communication.THIRD

Markt & klant versus bedrijf /organisatie

Door in de schoenen te gaan staan van de klant en stakeholders en te redeneren vanuit die belangen en wensen, ontdekken we geheel nieuwe inzichten en wijzen van aanpakken.