GRAFISCHE VORMGEVING

Gedreven door inleven

Vertalen van Woord naar BeeldMedia

Raadslui brengt zelf (werk)boeken uit maar maakt ze ook in opdracht bijv voor training of onboarding.
Ook kunnen boeken van RAADSLUI custom made gemaakt worden doordat er een corporate logo eo kleurstelling wordt gebruikt. Relatiegeschenk van bijv. zorgverzekeraars, verzekeringsmaatschappijen, banken die het aan hun klant geven. Grote concerns die het hun medewerker geven.

ZIE MEERCorporate Identity

Corporate identity wordt soms ook het huisstijlontwerp van het bedrijf genoemd, maar dat is toch echt een te beperkte definitie.
Soms denken organisaties met een slogan of missie al een eind op weg te zijn. Maar er komt meer kijken bij DE identiteit.
Een heldere identiteit is noodzakelijk voor elke organisatie, want je wilt namelijk de juiste indruk achterlaten bij jouw doelgroepen. Dit kan alleen wanneer je weet wie jij als organisatie bent. Weet jij wat jouw organisatie precies is? En wat zij uitstraalt naar de buitenwereld?

ZIE MEERGraphics

1 beeld zegt meer dan 1000 woorden. Het gaat om de feeling en connectie tussen vragen en antwoorden. Het maakt duidelijk wat de stappen en verbanden zijn. Tekeningen maken het makkelijker om te onthouden, delen en begrijpen.

ZIE MEER