BOEKEN UITGEVEN

De herinnering voor later kun je nu maken

Raadslui brengt invulboeken uit voor de verschillende fases van het leven zodat die bijzondere momenten in jouw leven onvergetelijk worden.
Er wordt ingespeeld op wensen en behoeften om zowel overzicht te hebben maar ook om de herinnering voor later te kunnen bewaren.

INVULBOEK

Kraambezoek boek

Een eigentijds en creatief gastenboek om gelukwensen en lieve woordjes voor baby en ouder(s) in te schrijven als herinnering voor later. Ook is er veel ruimte voor foto’s en een agenda om kraambezoek te noteren.

BESTEL
NOTITIEBOEKJE

Kinder Babelsboekje

Een eigentijds vormgegeven boekje dat ruimte biedt om anekdotes, versprekingen, verhaspelingen, sterke verhalen, onvergetelijke momenten, zelf verzonnen woorden, enz. op te schrijven.
Zo houdt je herinneringen vast. Leuk boekje om te geven of te krijgen.

BESTELDAGBOEK VAN MIJN DAGVERBLIJF

Creche- en Oppasboek

Als je baby of peuter naar een crèche, een dagverblijf of oppas gaat dan is het handig om snel en effectief informatie uit te kunnen wisselen. Met 54 dagoverzichten gaat het crèche- en oppasboekje een half jaar lang mee.

BESTELVRIENDENBOEKJE

Life is better with friends

In dit leuke kleurrijk vormgegeven vriendenboekje schrijven jouw vrienden en vriendinnen over zichzelf én over jou. Elke spread bevat dezelfde inhoud. Ze gaan ook creatief aan de slag om een T-shirt, schilderij, hangertje, blikje of tegeltje te ontwerpen.

BESTELCOMMUNIE ALBUM

Herinneringen aan mijn eerste communie

Dit herinneringsalbum is een cadeau voor iedereen die z’n eerste communie doet.
Een eigentijds vormgegeven album dat veel ruimte biedt om foto’s in te plakken, tekeningen te maken, persoonlijke wensen op te schrijven en herinneringen vast te houden. Leuk boek om te geven of te krijgen.

BESTELCONDOLEANCE BOEK / HERINNERINGSBOEK

Slechts 1 gedachte ver weg

In dit eigentijds en interactief vormgegeven afscheidsboek schrijven vrienden, bekenden, collega’s, enz. bij de adresgegevens ook hun herinnering of anecdote op.
Er is voor jou troost in te zoeken op de momenten die jou uitkomen.

BESTEL

FOCUS

“De herinnering voor later kun je nu maken“LEVENSFASES
De invulboeken zijn gericht op de specifieke doelgroepen in de verschillende fases van het leven. Hierdoor wordt er ingespeeld op de vragen, wensen en behoeften.


OVERZICHT
Het hebben van overzicht en het krijgen van informatie geeft een gevoel van orde, rust en veiligheid.


HERINNERING
De functionele waarde van het invullen heeft erna een emotionele waarde vanwege de dagboek functie.